מינסטרונה חורף
Minestrone החורף עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם chard שוויצרי, מרק עוף דל נתרן, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית נסו Minestrone חורף, Minestrone חורף, ו Minestrone חורף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ו-3 המרכיבים הבאים למחבת; מטגנים 5 דקות או עד הבצל רך.
להוסיף סקווש הבא 3 מרכיבים; saut 5 דקות. מערבבים 1 כוס מים, מרק, רסק עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז. מערבבים פסטה; לבשל 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף chard; לבשל 3 דקות.
מוסיפים שעועית; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בפלפל, ומפזרים גבינה.