קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

מינסטרונה לבבית ללא בשר

מינסטרונה לבבית ללא בשר
Hearty Meatless Minestrone הוא מזנון ים תיכוני. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 189 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. 38 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עגבניות, שיני שום, אורגנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 94% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מינסטרונה איטלקית ללא בשר , צ'ילי לבבי ללא בשר , ו- Ragù לבבי ובריא ללא בשר .

הוראות

1
בתנור הולנדי מטגנים בצל בשמן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הסלרי, הגזר, הכרוב, הפלפל הירוק, הקישוא והשום; להקפיץ עוד 3 דקות. מערבבים פנימה את המים, העגבניות, השעועית, רסק העגבניות, רוטב העגבניות והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים פנימה פסטה; מבשלים 12-15 דקות יותר או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מקשטים כל מנה בבזיליקום וגבינה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

1השארFresh basil and shaved Parmesan cheese, optionalFresh basil and shaved Parmesan cheese, optional70חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב קצוץכרוב קצוץ425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוטיכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוט794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פחיות כל) עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחיםפחיות כל) עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רוטב עגבניות יכולרוטב עגבניות יכול21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קצוץגזר, קצוץ0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספתיתי פטרוזיליה יבשיםפתיתי פטרוזיליה יבשים6שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1( חצילים)פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)1חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רסק עגבניות יכולרסק עגבניות יכול8281 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1( חצילים)קישואים, קצוץקישואים, קצוץ

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

Minestrone עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.