מינסטרון ללא בשר יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. תמורת 86 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 9. מנה אחת מכילה 154 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זהו מתכון זול לחובבי האוכל הים תיכוני. אם יש לכם מרק ירקות, כרוב, פתיתי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Meatless Italian Minestrone , Hearty Meatless Minestrone , ואת Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday) .
הוראות
1
מטגנים בתנור הולנדי את הבצל, הסלרי והגזר בחמאה עד שהירקות רכים.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Giacomo Mori Chianti. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.