מישל בננה שוקולד גורילה לחם
מנה אחת מכילה 825 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בננות, אגוזי מלך, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו קוף וגורילה לחם, שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup, ו בננה מזוגגת לחם שוקולד בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת Bundt עם תרסיס בישול nonstick.
מערבבים את הסוכר מגורען וקינמון בקערה קטנה ומניחים בצד.
בסיר קטן, להמס את הסוכר החום עם החמאה על אש נמוכה. לשבור את חבילות רול הסהר להפריד את משולשי הבצק.
מברשת כל משולש עם חלב מרוכז ממותק העליון עם 2 פרוסות בננה ו 1 כפית שוקולד צ ' יפס; מקפלים את הקצוות של המשולש יחד חותם. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
מפזרים כל אחד עם 1/4 כפית של סוכר קינמון.
שים חצי אגוזי מלך במחבת Bundt העליון עם מחצית מנות הבצק.
יוצקים חצי מתערובת חמאת הסוכר החומה על הבצק ומפזרים 2 כפיות של סוכר הקינמון. חזור עם שאר החומרים.
אופים עד נפוח, חום זהוב, המשרד למגע.
הסר את המחבת מהתנור, להעביר אותו מתלה ולאפשר לו להתקרר במשך 15 דקות. שים מגש על גבי מחבת Bundt והפוך. חותכים ומגישים חמים.