מחרוזות בטטה עם קטשופ סלק עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 500 קלוריות. מתכון זה ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מגיש 6 . אם יש לכם שמן זית, שמן קנולן, בטטות נופך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. צ'יפס בטטה עם קטשופ סרירצ' ה, קטשופ עם צ'יפס בטטה רוזמרין, ו צ'יפס בטטה בגריל עם קטשופ סרירצ' ה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקטשופ: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס. צולים את הסלק עד שהוא רך מאוד כשהוא מנוקב במזלג או שיפוד, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
תנו לסלק לעמוד עד שיתקרר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
חותכים את הסלק לנתחים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
5
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, שמן הזית, הג ' ינג ' ר, המלח והפלפל. מעבדים עד שהתערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6
מעבירים את קטשופ הסלק לקערה קטנה. התאימו את התיבול עם עוד מלח ופלפל וקורט פלפל אנגלי, אם תרצו. (יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
דגני קריפיקס, מרוסקים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
למיתרי הבטטה: בעזרת מנדולינה או פורס וי חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בגודל גפרור בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ 'ורצוי לא יותר מ -4 עד 5 אינץ' (אם תפוחי האדמה מתחילים לטשטש, מניחים בקערה של מים קרים עד מוכן לשימוש). טפחו על רצועות תפוחי האדמה יבשות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מניחים את הקמח בקערה גדולה. בקבוצות מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה לקמח וזורקים לציפוי קל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
יוצקים את שמן הקנולה לסיר רחב וגדול. צרף מדחום טיגון עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מחממים את השמן בין 330 ל -350 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד שהם רכים וזהובים בהירים, תוך שמירה על טמפרטורת השמן בין 320 ל -340 מעלות צלזיוס, 1 1/2 עד 2 דקות. בעזרת כף מחוררת או רחפן מסירים את מיתרי תפוחי האדמה ומסננים על מגבות נייר.