קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

מיתרי בטטה עם קטשופ סלק

מיתרי בטטה עם קטשופ סלק
מחרוזות בטטה עם קטשופ סלק עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 500 קלוריות. מתכון זה ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מגיש 6 . אם יש לכם שמן זית, שמן קנולן, בטטות נופך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 40 דקות. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. צ'יפס בטטה עם קטשופ סרירצ' ה, קטשופ עם צ'יפס בטטה רוזמרין, ו צ'יפס בטטה בגריל עם קטשופ סרירצ' ה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקטשופ: מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס. צולים את הסלק עד שהוא רך מאוד כשהוא מנוקב במזלג או שיפוד, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
תנו לסלק לעמוד עד שיתקרר מספיק כדי לטפל בו.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
חותכים את הסלק לנתחים בגודל 1 אינץ ' ומעבירים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
5
מוסיפים את הקטשופ, החומץ, שמן הזית, הג ' ינג ' ר, המלח והפלפל. מעבדים עד שהתערובת חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6
מעבירים את קטשופ הסלק לקערה קטנה. התאימו את התיבול עם עוד מלח ופלפל וקורט פלפל אנגלי, אם תרצו. (יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
למיתרי הבטטה: בעזרת מנדולינה או פורס וי חותכים את תפוחי האדמה לרצועות בגודל גפרור בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ 'ורצוי לא יותר מ -4 עד 5 אינץ' (אם תפוחי האדמה מתחילים לטשטש, מניחים בקערה של מים קרים עד מוכן לשימוש). טפחו על רצועות תפוחי האדמה יבשות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מניחים את הקמח בקערה גדולה. בקבוצות מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה לקמח וזורקים לציפוי קל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
יוצקים את שמן הקנולה לסיר רחב וגדול. צרף מדחום טיגון עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מחממים את השמן בין 330 ל -350 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד שהם רכים וזהובים בהירים, תוך שמירה על טמפרטורת השמן בין 320 ל -340 מעלות צלזיוס, 1 1/2 עד 2 דקות. בעזרת כף מחוררת או רחפן מסירים את מיתרי תפוחי האדמה ומסננים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
SkimmerSkimmer
11
מפזרים את תפוחי האדמה קלות עם מלח ותלולית על מגש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
מגישים עם קטשופ הסלק.
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב