קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

מכנסיים קצרים ממולאים: פנטלה אימבוטיטה

מכנסיים קצרים ממולאים: פנטלה אימבוטיטה
צלעות קצרות ממולאות: פנטלן אימבוטיטה יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 1209 קלוריות. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך גזר, כליות עגל, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. נסו ברביקיו קצרים, אדום מיסו קצרים, ו צלעות קצרות מבושלות יין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות מהשמן עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קולים את הכליות בשמן עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
חותכים אותם לחתיכות בגודל 1/4 אינץ', מניחים בקערה בינונית ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לקערה עם הכליות, מוסיפים את פירורי הלחם, 1/2 כוס פטרוזיליה, פקורינו, ביצים ואגוז מוסקט, ומערבבים קלות. ממלאים את התערובת הזו בכיס של כל צלע קצרה וקושרים את הפתח הסגור בחוט הקצב. במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את יתרת השמן עד לעישון, מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומשחימים מכל הצדדים בשמן, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פקורינופקורינו
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוציאים את הצלעות מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את הבצל והאורגנו לאותה מחבת ומבשלים 8 עד 10 דקות, עד שהבצל רך וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים את היין ורוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מחזירים את הבשר למחבת, מפחיתים את החום לרתיחה ומבשלים במשך 2 שעות, בודקים אידוי כל 15 דקות ומתאימים עם עוד יין ורוטב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. מבשלים את הפנה במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
כשהבשר רך במזלג מוציאים מהרוטב ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מוסיפים את פנה מבושל לרוטב, לזרוק על אש גבוהה 1 דקה כדי מעיל, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פנה מבושלפנה מבושל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מגישים את הבשר כמנה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
14
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
15
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

מרכיבים

4צלעות בקר קצרות, עצמות וחתוכות לשניים, עם כיס בגודל 1 אינץ ' חתוך לכל נתח בשרצלעות בקר קצרות, עצמות וחתוכות לשניים, עם כיס בגודל 1 אינץ ' חתוך לכל נתח בשר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים2kgsקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק4שרימפס וורידיםכמה סורגים אגוז מוסקטכמה סורגים אגוז מוסקט42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, חתוך בקוביות בגודל 1/4 אינץבצל ספרדי, חתוך בקוביות בגודל 1/4 אינץ11 כף אורגנו מיובשאורגנו מיובשאורגנו מיובש2קבוצותפטרוזיליה איטלקית, עלים קצוצים להניב 1/2 כוס, בתוספת 1 צרור, עלים קצוצים להניב 1/4 כוספטרוזיליה איטלקית, עלים קצוצים להניב 1/2 כוס, בתוספת 1 צרור, עלים קצוצים להניב 1/4 כוס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינופקורינו454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פנה לא מבושלפנה לא מבושל1( חצילים)בצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ4שרימפס וורידיםמלחמלח4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כליות עגלכליות עגל