מלאי בשר
מניית בקר היא ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, קורנית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מלאי בשר, מלאי בשר תוצרת בית, ו מניית בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את עצמות הבשר ואת כפות הרגליים calfs בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר בשכבה אחת.
אופים עד הבשרים הם מאוד חום, 1 שעות. הפעל את החלקים מדי פעם ולנקז את השומן שניתנו לפי הצורך.
מחממים את השמן בסיר גדול.
מוסיפים את הבצל, כרישה, גזר, גזר לבן ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 25 דקות.
מוסיפים את העצמות השחומות ואת כף הרגל calfs לירקות, יחד עם שאר החומרים.
יוצקים 1 כוס מים למחבת שבה בשרים היו השחמה ולהגדיר על חום גבוה. מערבבים לגרד כל חלקיקים מקורמלים מלמטה ובצדדים.
יוצקים את הנוזל לתוך הסיר.
הוסף מים נוספים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ', ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, לרפרף, להפחית את החום כך נוזל מבשלים, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 4 שעות. לרחף מדי פעם.
מסננים ולהשליך את המוצקים. לקרר את המניה, או לצנן ולאחר מכן להקפיא. לפני השימוש במלאי המקורר או הקפאת מלאי מקורר, להסיר כל שומן שהתמצק על גבי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;