מלאי דאשי (קונבודאשי)
דאשי המניה (קונבודאשי) דורש סביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, פליאוליתית, יש בו בסה"כ : 51 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. לכו לחנות ואספו פתיתי בוניטו, דאשי קומבו, מים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 28%. מתכונים דומים: מניות דאשי יפניות, דאשי (מלאי בישול יפני), ו מבשלים את הספר: דאשי וציר עוף יפני.
הוראות
נגב את כל הלכלוך מהקומבו במגבת נייר, היזהר לא לשפשף את משקעי האבקה הלבנים על האצות.
מניחים את הקומבו והמים בסיר, ומאפשרים לו להשרות במשך 30 דקות כדי להיות רך.
מוציאים את הקומבו מהמים, וחותכים כמה חריצים לאורכם לעלה. מחזירים את הקומבו למים ומביאים לרתיחה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, הסר את הקומבו כדי למנוע מהציר להיות מריר.
מערבבים את פתיתי הבוניטו למים בטעם קומבו, מחזירים לרתיחה ומורידים את התבנית מהאש. אפשר למים להתקרר. כאשר פתיתי הבוניטו התיישבו לתחתית, מסננים את הדאשי דרך מסננת מרופדת בבד גבינה או פילטר קפה.