קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

מלח ים מעושן ופחזניות שקדים

מלח ים מעושן ופחזניות שקדים
מלח ים מעושן ופחזניות שקדים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. אם יש לכם חלבונים ביצה, סוכר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו שקדים קלויים, שוקולד צ'יפס, ועוגיות קקאו ניב עם מלח ים מעושן, מלח ים-Éclairs קרמל, ו גלידת שרדונה עם מלח ים מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שקיות מאפה או שקיות פלסטיק resealable
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
2
עבור הפחזניות: מחממים את התנור ל 375 מעלות F עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר שאינו מגיב על חום בינוני, לשלב את החלב, מלח, סוכר וחמאה, ולהביא לרתיחה. לאחר החמאה נמסה, במהירות להוסיף את הקמח ומערבבים כל הזמן עם כף עץ במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
העברה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט.
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
5
מערבבים כדי להתקרר, עד הבצק בעיקר מפסיק מהביל, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מוסיפים את הביצים והלבנים, לאט עד משולבים באופן שווה ומבריק. כדי לבדוק את העקביות של הבלילה, להפעיל את האצבע או כף דרכו. זה צריך להשאיר נתיב שנופל לאט על עצמו. אם זה נוקשה מדי, ייתכן שיהיה עליך להוסיף ביצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
מניחים את הבלילה בשקית מאפה או שקית פלסטיק resealable ולחתוך חור בגודל כלב חם בפינה. על מגש גיליון מצופה סיליקון, צינור ארוך ושומן חם בגודל שורות על 6 אינץ ' ארוך, במרווחים שווים. השתמש באצבע רטובה כדי ללחוץ על כל פסגות וערפל קל עם מים מבקבוק ספריי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
נקניקיותנקניקיות
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
שקית מאפהשקית מאפה
8
אופים עד מעט זהוב ונפוח, 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
לאחר מכן להוריד את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F ואופים 20 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
עבור הקצפת: במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא את הקרם, סוכר ממתקים תמצית שקדים עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית שקדיםתמצית שקדים
קצפתקצפת
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
1
מחממים את השמנת בסיר קטן עד מעט רותח.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
יוצקים את השוקולד בקערת מתכת ומקציפים עד חלקה. אם יש עדיין חתיכות שוקולד בזיגוג, לחמם אותו בקצרה על הכיריים ומערבבים עד חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מקציףמקציף
קערהקערה
3
כדי להרכיב: לפצל את המאפה אפוי, באמצעות שקית פלסטיק resealable או שקית מאפה עם חור 1/2 אינץ לחתוך בפינה, צינור מילוי שקדים. למעלה עם זיגוג שוקולד, שקדים קלויים כתושים, וכמה צביטות של מלח ים מעושן.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
שקדיםשקדים
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
שקית מאפהשקית מאפה