קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית אורז בר מאפה

מלית אורז בר מאפה
המתכון למלית אורז בר יכול להיות מוכן בכ-55 דקות . מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 171 קלוריות . , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מנה ל-8 סועדים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא עובד היטב כתוספת. מתכון זה מ-Taste of Home דורש אורז, תיבול לעוף, מלח וציר עוף. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון לא כל כך סביר של 28% . מתכונים דומים: אורז בר קליפורניה וכרוב בקר עם גבינת ריקוטה פריכה , סלט אורז בר צבעוני , וירקות עם עשבי תיבול בקיש פטה עם קלתית אורז בר .

הוראות

1
במחבת גדולה, מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד לריכוך. בקערה גדולה, מערבבים את הביצה, המרק, ציר המרק, הפטרוזיליה, תבליני העוף, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את תערובת הסלרי, קוביות הלחם והאורז.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
העבירו לתבנית אפייה משומנת בנפח 1.5 ליטר. כסו ואפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות. הסירו את המכסה; אפו 10-15 דקות נוספות או שמדחום יראה 71 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף