קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות57
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית הודו צמחונית

מלית הודו צמחונית
הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . מתכונים דומים: מילוי פטריות וערמונים צמחוני, סקווש עם נקניק צמחוני ומילוי אורז, ו ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת תבשיל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תנורתנור
2
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני, מטגנים את הבצל, סלרי, פלפל, פטריות ושום עד למכרז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים את פירורי פתיתי התירס ומרק.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
מרקמרק
4
להעביר את התבשיל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור