מלית פריטטה
המתכון מלית פריטטה יכול להתבצע בערך 15 דקות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 381 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. לכו לחנות ואספו חלבונים, ביצים, אבקת חרדל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 74 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), ו פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מצפים מחבת טפלון אטומה לתנור בתרסיס בישול ומניחים על אש בינונית. לשים מלית בתחתית המחבת כדי להתחמם ומערבבים להיפרד קצת.
בקערה בינונית טורפים יחד ביצים, חלבונים, חלב, אבקת חרדל ואגוז מוסקט.
יוצקים תערובת על מלית וגבינה כדי לכסות מלית.
מפזרים פרמזן מעל. מבשלים על כיריים על אש נמוכה במשך 5 עד 7 דקות.
מעבירים לצלייה וצולים כ -2 דקות, עד שהביצה מבושלת והגבינה מזהיבה ומבעבעת.
מפזרים מלח, פלפל ופטרוזיליה טרייה.
מגישים עם עגבניות פרוסות.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לפריטטה. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. אתה יכול לנסות לארמנדייה-ברנייה קו רוחב נוסף ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
![לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט]()
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.