מלית קציץ בשר עם זיגוג ריבה
מלית קציץ בשר עם זיגוג ריבה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מרמלדה כתומה, שמן זית, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: קציץ חזיר ונקניק עם ריבה-זיגוג חרדל, קציץ בשר הודו עם זיגוג חמוציות, ו קציץ בשר עם זיגוג סוכר וקטשופ {ספר הבישול של החודש }.
הוראות
תנור חום ל 400 F. בקערה גדולה, לשלב את הבשר, מלית, ביצה, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מעבירים את התערובת לסדין אפייה מעוטר ויוצרים אותו לתוך כיכר 9 אינץ '(בערך 2 1/2 אינץ').
אופים במשך 30 דקות. בקערה קטנה, לשלב את המרמלדה וחרדל.
מורחים על קציץ הבשר וממשיכים לאפות עד מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני חיתוך. חלקו את הארוגולה בין הצלחות.
מגישים עם קציץ הבשר. טיפ: עבור קציץ בשר רך ועסיסי, לבחור צ ' אק הקרקע (20 אחוז שומן הוא אידיאלי; שלה לעתים קרובות שכותרתו "80/20"). בשר בקר טחון וחתכים רזים אחרים נוטים להתייבש.