מלית תירס ברוקולי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן לרפרטואר שלך, מלית תירס ברוקולי עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 71 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . אם יש לכם ברוקולי, קרוטוני מלית מתובלים, תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מלית לחם תירס דרום-מערבית עם תירס וצ'ילי ירוק , מלית ברוקולי של אוהבי (ברוקולי אלסינור) ומלית ברוקולי של אוהבי (ברוקולי אלסינור) .
הוראות
במחבת מטגנים את הבצל ב-1 כף חמאה. מערבבים בקערה את התירס, הברוקולי, הביצה, המלח אם רוצים ופלפל; לערבב היטב.
מוסיפים את תערובת הבצל ו-3/4 כוס קרוטונים. כף לתוך 1-Qt משומן. צלחת אפייה.
ממיסים את החמאה הנותרת; לזרוק עם הקרוטונים הנותרים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהם מתחממים.