ממולאים בייבי אדום תפוחי אדמה
אם יש לך בערך שעה אחת לבלות במטבח, תפוחי אדמה אדומים לתינוקות ממולאים עשויים להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן לנסות. מתאים ל-24 מנות. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 3 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 85 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בייקון, פפריקה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כתוספת. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 12% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. תפוחי אדמה אדומים לתינוקות ממולאים , תפוחי אדמה אדומים לתינוקות ממולאים של בייקון גורגונזולה ותפוחי אדמה לתינוקות ממולאים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה; מניחים בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
כשהוא מתקרר מספיק כדי להתמודד, חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח אדמה. שולפים את העיסה ומשאירים קליפה דקה. (
חותכים פרוסות דקות מתחתית תפוחי האדמה לרמה במידת הצורך.)
בקערה גדולה, מועכים את צמרות תפוחי האדמה ועיסה בחמאה. הניחו בצד 2 כפות כל אחת של גבינה ובייקון לקישוט; להוסיף את שאר הגבינה והבייקון לתפוחי אדמה. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, הביצה, המלח והפלפל. כף תערובת לקליפות תפוחי אדמה. למעלה עם גבינה ובייקון שנותרו; מפזרים פפריקה.
מניחים ב-15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
אופים ב-375 מעלות למשך 12-18 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.