ממפיס תירס בקלה מטוגן
אם יש לך מלח ופלפל, סוכר, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. נסו ממפיס תירס בקלה מטוגן, בירה רוזמרין קורנמייל דגים מטוגנים עם רימולד יוגורט חריף, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מוסיפים קמח, קמח תירס, קאיין וסוכר ומערבבים יחד.
לטאטא בירה קרה ודבש עד משולב היטב וללא גושים.
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F. עם שמן בוטנים.
בקלה העונה עם מלח ופלפל לדלות בבלילה. אפשר לבלילה עודפת לטפטף ולמקם בעדינות לתוך הטיגון העמוק. מטגנים במשך 6 עד 8 דקות עד זהב, פריך וטעים.
מניחים בקלה על מגש גדול או מקומות בודדים ומגישים עם רוטב טרטר.
בקערה קטנה, מערבבים את כל המרכיבים יחד.