ממרח אבוקדו
המתכון ממרח אבוקדו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 15 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. מנה אחת מכילה 770 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אבוקדו, עלי כוסברה, סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה, ו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הבור וקוביות הבשר בתוך הקליפה. לסחוט את אבוקדו חתוך לקערה.
לאחר מכן, מפזרים קצת מלח ומעך משם עם מזלג עד שאתה מקבל את האבוקדו לעקביות שאתה רוצה.
עכשיו לזרוק על ערימה גדולה של פיקו דה גאלו ומערבבים יחד בעדינות. תמיד לבדוק את ממרח אבוקדו עם שבבי טורטייה כך תקבל מד מדויק יותר של תכולת המלח.
קוביות עד כמויות שוות של בצל ועגבניות. בערך קוצצים את הכוסברה.
עכשיו, פרוסה 1 או 2 jalapenos במחצית. עם כפית, לגרד את הזרעים. (אם אתה אוהב דברים חריפים, להשאיר בחלק ממברנות לבן.) קוביות jalapenos דק מאוד; אתה רוצה רמז של חום טעם jalapeno, אבל אתה לא רוצה לגרום לשריפות. עכשיו לזרוק את ארבעת המרכיבים לתוך קערה.
חותכים את סיד לשניים ולסחוט את המיץ מחצי ליים הקערה.
מפזרים מלח, ומערבבים יחד עד בשילוב. הקפד לטעום את פיקו דה גאלו ולהתאים את התבלינים, הוספת מלח או חלפיניו לקוביות יותר במידת הצורך.