קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

ממרח אבוקדו

ממרח אבוקדו
ייתכן שגואקמולי הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. אם יש לכם עגבניות, מיץ ליים, ל 2 צ'ילי סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
פורסים כל אבוקדו בחצי אורך, קופצים החוצה זרע להחליק את העור. לרסק את האבוקדו בקערה ולהוסיף בצל, צ ' ילי, כוסברה, מיץ ליים, עגבניות, שום ומערבבים היטב. מתבלים עם מלח ופלפל, מכסים, ומאפשרים לשבת במקרר לכמה שעות כדי לאפשר טעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.