ממרח אבוקדו
ייתכן שגואקמולי הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. אם יש לכם עגבניות, מיץ ליים, ל 2 צ'ילי סראנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
פורסים כל אבוקדו בחצי אורך, קופצים החוצה זרע להחליק את העור. לרסק את האבוקדו בקערה ולהוסיף בצל, צ ' ילי, כוסברה, מיץ ליים, עגבניות, שום ומערבבים היטב. מתבלים עם מלח ופלפל, מכסים, ומאפשרים לשבת במקרר לכמה שעות כדי לאפשר טעמים לשלב.