ממרח אבוקדו חריף עם מנגו
ממרח אבוקדו חריף עם מנגו נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 551 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אבוקדו, צ'יפס, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ממרח אבוקדו מנגו חריף, ממרח אבוקדו מנגו חריף, ו טאקו דגים חריפים עם סלסאן מנגו וגואקמולי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את שמן הירקות במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצ ' ילי ומבשלים, מסתובבים, עד שלפוחית העורות, על 5 דקות.
בואו מגניב, ואז גזע דק לקצוץ.
מערבבים את הצ ' ילי הקצוץ עם מנגו, כוסברה, מיץ לימון ובצל בקערה. מתבלים במלח ופלפל.
מחית את האבוקדו בקערה בינונית.
מערבבים בתערובת מנגו-צ ' ילה ואת jicama. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם צ ' יפס.