ממרח גבינת עגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל גבינת עגבניות מיובשת בשמש להפיץ. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 252 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת עיזים, שמן זית, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קצה מחודד של שום; מניחים שום על פיסת נייר אלומיניום, טפטוף עם שמן. מקפלים לסכל.
אופים ב 425 במשך 45 דקות או עד שיני מכרז.
בואו להתקרר מעט. לסחוט עיסת שיני שום; מחית.
מקציפים שום, גבינת עיזים, ואת החומרים הבאים 5 במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מגישים עם קרקרים שונים, לחמים וירקות.