קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

כרוב ממולא אורז מלוכלך

כרוב ממולא אורז מלוכלך
את מתכון מלוכלך אורז ממולא קולארד יכול לספק שלך קריאולי השתוקקות ב סביב 1 שעה ו 45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חומץ תפוחים, רוטב עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כרוב ממולא בשעועית אדומה ואורז, כרוב ממולא אורז מלוכלך, ו קולארד ואורז.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
קולים את הבצל בשמן בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה, עד לריכוך. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הסוכר החום, חומץ התפוחים, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו להתבשל במשך 15 דקות.
1
מחממים את השמן במחבת מטגן עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את החזיר ומשחימים. לאחר השחמה מוסיפים את השום, הבצל, הסלרי והפלפל הירוק. מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מוסיפים את מרק העוף ואת קאיין. מערבבים פנימה את האורז והפטרוזיליה המבושלים, מערבבים היטב ונותנים למרק להפחית עד שלא נותרה לחות בתבנית. טועמים ומתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אורז מבושלאורז מבושל
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, על אש בינונית, מוסיפים את עלי הקולארד ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הניחו עלה קולארד על משטח ישר והוסיפו 1/4 כוס מהאורז המלוכלך למרכז. מקפלים את שני הצדדים למרכז ואת החלק העליון והתחתון מעל המרכז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מגלגלים לגליל וחוזרים על עצמם עם העלים הנותרים. אם יש עלים שנותרו אתה יכול לקצוץ אותם ולהוסיף לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
יוצקים שכבת רוטב בגודל 1/2 אינץ 'לכלי תבשיל בגודל 13 על 9 אינץ'. מסדרים את גלילי הקולארד, דפנות התפר כלפי מטה, על גבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
יוצקים את הרוטב שנותר על הקולרדים הממולאים ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מוציאים מהתנור ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קאייןקאיין2ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1חבורהירקות קולארד, כ -12 עלים, גבעולים מושלכיםירקות קולארד, כ -12 עלים, גבעולים מושלכים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז מבושלאורז מבושל596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טריים קצוציםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון1( חצילים)פלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק חזיר, מעטפת הוסרהנקניק חזיר, מעטפת הוסרה794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב עגבניות פשוטרוטב עגבניות פשוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוז 'י וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לקאג' ון. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
טורס פזו דאס ברוקסאס אלברינו
צהוב מבריק עם קצה ירקרק. ארומטי בעוצמה עם תווי פרחים לבנים, הדרים ואפרסק לבן. נגיש, מתוק ונהנתני עם הכניסה. ראוי לציון בחומציות הנקייה שלו, העוברת דרך האמצע. ארוך ומתמשך על הסיום.אפריטיף מעולה. טוב עם פירות ים גולמיים, מבושלים או בגריל. משתלב בצורה מושלמת עם דגים לבנים עדינים. החיך התוסס שלו יוצר איזון מושלם עם גבינות עזים רכות.