לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פטאן יווני וממרח זיתים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 144 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, מתכון ראשוני משמש 6 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש זיתים, גבינת פטה, שום ושמן זית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 10 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ממרח פטה יווני עם פלפלים קלויים (טיפיטי), ממרח שעועית ופטה עם סלט יווני סלסה ועוגות שיבולת שועל, ו קציצות פטאן וזיתים יווניות.
הוראות
1
במעבד מזון מניחים את גבינת הפטה, שמן הזית, מיץ הלימון, השום, העגבניות המיובשות והאורגנו. באמצעות הגדרת הדופק, מערבבים את התערובת עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים לקערה בינונית. מערבבים את הזיתים ביד או בעזרת כף. מקררים עד להגשה.
מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו הם הבחירות המובילות שלי ליוונית. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. אתה יכול לנסות גאיה מונוגרפיה מוסקופילרו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
גאיה מונוגרפיה מוסקופילרו
הענבים למונוגרפיה מוסקופילרו מגיעים מכרמים הממוקמים בארקדיאנפלטאוס באזור מנטיניה בפלופונס, בגובה של 1,500 רגל. באקלים הקריר הזה, מוסקופילרו ורוד העור משגשג, מפתח ארומטים עזים, חריפים ופרחוניים וחומציות פריכה.ליין הלבן התוסס והיבש הזה יש אף פרחוני ופירותי עז, עם רמזים לתבלין ורד פטלנד. יין מרענן, עם חומציות פריכה וגימור טעים.יין זה משחק את זר הפרחים האופייני לו, והוא זיווג נהדר למאכלי ים, מטבח מזרח-מזרחי ואסייתי, או בשילוב עם פירות טריים או קינוחים על בסיס פירות.