ממתק קרקר
ממתק קרקר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 677 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סוכר, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ממתק קרקר, סוכריית קרקר מלוחה, ו סוכריות שוקולד קרקר סודה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בסוכר, ומביאים לרתיחה נמוכה. המשך רותחים, ערבוב כל הזמן כדי למנוע שריפה, כ 3 דקות.
סדר קרקרים על גיליון עוגיות בשכבה אחת, טפטוף עם תערובת סוכר.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 5 דקות, או עד הקצוות מתחילים חום.
הסר מהתנור ולהפיץ שבבי שוקולד באופן שווה על גבי כפי שהם נמסים.
מפזרים אגוזים, בעדינות לחיצה לתוך שוקולד נמס. מגניב עד שהשוקולד התקשח, ונשבר לחתיכות. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת. אפשר להתקרר, ולפרק לחתיכות. מקררים עד שמוכנים להגיש.