קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנגו הפוך עוגה עם אגוז מקדמיה

מנגו הפוך עוגה עם אגוז מקדמיה
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מנגו-Macadamian הפוך עוגה, מנגו הפוך עוגה, ו עוגת מנגו הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לך חופש פעולה עם הפירות שבהם אתה משתמש. רק לוודא כי כל מה שאתה משתמש מכסה את החלק התחתון בשכבה משמעותית, סביב עובי כפול, שכן הפרי יהיה לבשל תוך אפייה להתיישב יפה למקום. פירות יער, כגון טוב שוכן את הפערים בין פרוסות של פירות.ממיסים 3 כפות (45 גרם) של חמאה במחבת ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס ומתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
הסר מהחום ולתת מגניב.לאחר מגניב, לסדר את הפרי בשכבה זוגית לאורך החלק התחתון של מחבת עוגה 10 אינץ', או מחבת ברזל יצוק בגודל דומה.מחממים את התנור ל 177°. בקערת ערבוב גדולה לנצח 8 כפות (115g) של חמאה וסוכר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מוסיף את הוניל, ואז את הביצים, אחד בכל פעם, עד smooth.In קערה נפרדת, לטאטא או לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.מערבבים במחצית תערובת הקמח, ולאחר מכן את החלב, ולאחר מכן את שאר החומרים יבשים. אל overmix: מערבבים רק עד הקמח הוא בקושי משולב לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
מורחים את הבלילה על הפרי, ואז אופים במשך 45 דקות עד שעה אחת (בהתאם למחבת, ואת עובי הבלילה.) העוגה מוכנה כאשר היא מתחילה להתרחק מן הצדדים של המחבת והמרכז מרגיש רק להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוציאים מהתנור, נותנים להתקרר כ -20 דקות, ואז מניחים צלחת עוגה על גבי, ולובשים כפפות תנור, הופכים את העוגה על הצלחת, דואגים, שכן ייתכן שיש קצת קרמל חם שעשוי לברוח.הגשה: עוגת הפוך הוא הטוב ביותר מוגש חם, אולי עם קצפת או גלידת וניל. זה יכול להיעשות מראש, עזב במחבת, וחומם מחדש במחבת העוגה או מחבת ממש לפני ההגשה. זה גם טוב מאוד מחומם מחדש במיקרוגל, ומוגש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק