מנגו הפוך עוגה עם אגוז מקדמיה
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מנגו-Macadamian הפוך עוגה, מנגו הפוך עוגה, ו עוגת מנגו הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לך חופש פעולה עם הפירות שבהם אתה משתמש. רק לוודא כי כל מה שאתה משתמש מכסה את החלק התחתון בשכבה משמעותית, סביב עובי כפול, שכן הפרי יהיה לבשל תוך אפייה להתיישב יפה למקום. פירות יער, כגון טוב שוכן את הפערים בין פרוסות של פירות.ממיסים 3 כפות (45 גרם) של חמאה במחבת ברזל יצוק.
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס ומתחיל לבעבע.
הסר מהחום ולתת מגניב.לאחר מגניב, לסדר את הפרי בשכבה זוגית לאורך החלק התחתון של מחבת עוגה 10 אינץ', או מחבת ברזל יצוק בגודל דומה.מחממים את התנור ל 177°. בקערת ערבוב גדולה לנצח 8 כפות (115g) של חמאה וסוכר עד רכות.
מוסיף את הוניל, ואז את הביצים, אחד בכל פעם, עד smooth.In קערה נפרדת, לטאטא או לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.מערבבים במחצית תערובת הקמח, ולאחר מכן את החלב, ולאחר מכן את שאר החומרים יבשים. אל overmix: מערבבים רק עד הקמח הוא בקושי משולב לתוך הבלילה.
מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות לשלב.
מורחים את הבלילה על הפרי, ואז אופים במשך 45 דקות עד שעה אחת (בהתאם למחבת, ואת עובי הבלילה.) העוגה מוכנה כאשר היא מתחילה להתרחק מן הצדדים של המחבת והמרכז מרגיש רק להגדיר.
מוציאים מהתנור, נותנים להתקרר כ -20 דקות, ואז מניחים צלחת עוגה על גבי, ולובשים כפפות תנור, הופכים את העוגה על הצלחת, דואגים, שכן ייתכן שיש קצת קרמל חם שעשוי לברוח.הגשה: עוגת הפוך הוא הטוב ביותר מוגש חם, אולי עם קצפת או גלידת וניל. זה יכול להיעשות מראש, עזב במחבת, וחומם מחדש במחבת העוגה או מחבת ממש לפני ההגשה. זה גם טוב מאוד מחומם מחדש במיקרוגל, ומוגש באופן מיידי.