מנדרינית בקר מוקפץ
מנדרינית בקר מוקפץ נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 263 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ג'ינג'ר, ברוקולי פלורט, סטייק פלנק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה אדיר. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי בשר, ומערבבים 2 דקות; להסיר בשר מן המחבת, ולשמור על חם. חזור על הליך עם בשר שנותר.
מוסיפים ברוקולי למחבת; מפזרים מים. מכסים ומבשלים 3 דקות או עד פריך-מכרז.
לשלב מרק ו 4 מרכיבים הבאים, ערבוב היטב עם מקצף.
מסננים תפוזים, הזמנת 1/4 כוס נוזלי; מערבבים נוזלים לתוך תערובת מרק.
להוסיף תערובת בשר מרק ברוקולי; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה. מערבבים בעדינות תפוזים.