מנואלה סלסה
צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? מנואלה סלסה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 14 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם פלפלים חלפיניו, עגבניות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים jalapeos, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לטגן 12 דקות או עד מושחר.
חותכים פלפלים לחצי לאורכו, זורק זרעים וממברנות.
חותכים לפרוסות. הניחו פלפלים בצד.
מניחים פרוסות עגבניות על תבנית אפייה; לטגן 10 דקות, לאחר 5 דקות.
מניחים פרוסות בצל על תבנית אפייה; לטגן 14 דקות, לאחר 7 דקות.
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים פלפלים, עגבניות, בצל ומלח; לחזור לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. תערובת עם ידיים או עם מחית תפוחי אדמה.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר. לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבועיים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.