מנוקד זין
יכול להיות שדיק מנוקד הוא רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת פודינג, תמצית vanillan, צימוקים זהוביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מנוקד זין, מנוקד זין, ו זין מנוקד! פודינג ספוג פירות מאודה בריטי מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
קערת חמאה או ramekins, ואז אבק עם קמח, לדפוק את עודף. על נייר קלף, מעגל עקבות מעט גדול יותר מאשר קוטר הקערה (או 8 עיגולים מעט גדול יותר ramekins).
מלא סיר גדול, רדוד, רחב עם מים 1 אינץ'.
הוסף steamer שטוח או חותכי עוגיות בגודל שווה כדי ליצור פלטפורמה מהבילה ממש מעל פני המים.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות יחד חמאה 1/4 כוסות סוכר עד חיוור ורך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של קערה מעת לעת. מקציפים בוניל.
מנפים קמח לקערה בינונית. בהדרגה להכות קמח לתוך תערובת ביצה רק עד בשילוב.
הוסף 3 כפות חלב והכה עד חלקה, על 30 שניות.
מוסיפים צימוקים ומכים רק עד בשילוב.
העברת הבלילה קערה מוכנה או ramekins, החלקה למעלה. קערה העליון או ramekins עם מעגל נייר קלף (ים), בעדינות לחיצה על נייר כדי ליצור קשר עם הבלילה.
מעל חום גבוה בינוני, להביא מים באוניית קיטור לרתיחה.
להעביר קערה או ramekins כדי קיטור, לכסות את המחבת בחוזקה, חום נמוך יותר בינוני, קיטור, הוספת מים רותחים יותר למחבת במידת הצורך, עד פודינג מוגדר, על 2 שעות לקערה או 1 שעה עבור ramekins.
בינתיים, לעשות רוטב פודינג: בקערה גדולה, לטאטא יחד אבקת פודינג, הנותרים 2 כפות סוכר, ו 2 כפות חלב כדי ליצור להדביק. בסיר בינוני מעל חום מתון, להביא הנותרים 2 כוסות בתוספת 6 כפות חלב להתבשל.
לטאטא כל הזמן, בהדרגה להוסיף חלב חם להדביק פודינג. להחזיר תערובת לסיר ולבשל, לטאטא כל הזמן, עד שהרוטב מתעבה, 1 עד 2 דקות.
להעביר קערת פודינג או ramekins כדי מתלה מגניב 5 דקות. הפעל סכין קיצוץ סביב בתוך שולי קערה או ramekins ו invert פודינג (ים) על צלחת(ים).
מגישים חמים עם רוטב פודינג.