קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות7
ציון בריאות11
מגזין

מניקוטי בקר ופטריות

מניקוטי בקר ופטריות
מניקוטי בקר ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 417 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. 65 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפל, בצל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו מניקוטי פטריות, פטריות ושמן כמהין מניקוטי, ו מניקוטי עוף ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות החבילה, תוך שימוש בזמן טבח מינימלי. לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
2
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל כוס 1 והשום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז,אם תרצה. מערבבים בזיליקום, אורגנו, 1 כפית מלח ופלפל; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
בצלבצל
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר.
4
במחבת 10 אינץ', חום שמן על חום בינוני. מבשלים פטריות ובצל 1/2 כוס בשמן, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים עגבניות 1 כפית מלח. מבשלים כ -10 דקות, פירוק עגבניות, עד שהרוטב מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב
מלחמלח
6
בקערה גדולה, מערבבים תערובת בקר, גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן. תערובת כפית לתוך קונכיות פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
יוצקים רוטב על פגזים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטברוטב
9
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
10
כיסוי; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור