קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנצ'סטר טארט

מנצ'סטר טארט
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט שוקולד דובדבן טארט, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי.

הוראות

1
אם אתה עושה בצק מאפה משלך, לאוורר את הקמח על ידי ניפוי זה יחד עם מלח וסוכר לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה לחתיכות ומשפשפים אותה בקצות האצבעות עד שמגיעים לטקסטורה הדומה לפירורי לחם משובחים. (נסה לשמור על הידיים שלך מגניב).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים מים קרים בהדרגה, ערבוב רק מספיק מים כפי שאתה צריך לעשות את טופס הבצק. יוצרים את הבצק לדיסק (כדי להקל על הטיפול), ומניחים אותו בקערה מכוסה פלסטיק או מגבת לחה נקייה, ומאפשרים לנוח במקרר במשך 30 דקות. כאשר נח, מגלגלים את המאפה החוצה על משטח מקומח קלות עם מערוך, לעובי של כ 1/8 אינץ ' וקו היטב חמאה 9 1/2 אינץ פלאן מחבת עם תחתית נשלפת. חתוך כל מאפה עודף תלוי מעבר לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים קונכייה לתוך המקרר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
קו הבסיס של פגז מאפה צונן עם נייר קלף. ואז למלא עם משקולות מאפה קרמיקה (או שעועית יבשה) ומניחים על מגש אפייה בתנור ואופים חלקית ("לאפות עיוור") במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
שעועית יבשהשעועית יבשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את המשקולות / שעועית, לדקור את בסיס המאפה כדי למנוע מבעבע של הבסיס, ולחזור לתנור במשך 5 דקות נוספות כדי לייבש את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר קונכייה מהתנור ולאפשר להתקרר. כמו כן לאפשר לתנור להתקרר ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים את החלב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס לתוך החלב. שים את הסיר בצד באופן זמני. לנצח את הסוכר והביצים בקערה גדולה עם מקצף חשמלי עד שהוא על פי שלושה נפח הוא עקביות של קצפת רכה. להחזיר את הסיר עם החלב לצינור ולחמם עד חם. לנפות קמח עוגה ואבקת אפייה יחד כמה פעמים לאוורר. מנפים את 1/3 הקמח ואבקת האפייה לתוך קערה של ביצים מוכות וסוכר, ומקפלים יחד. חזור על כל שליש הנותרים של תערובת הקמח, מתקפלים יחד לאחר תוספת של כל שליש. לאחר מכן, מוסיפים את החלב החם והחמאה בבת אחת ומקפלים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
למילוי וציפוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מורחים את הריבה על בסיס קונכיית המאפה המקורר ושופכים את בלילת העוגה על גבי שכבת הריבה. ואז מפזרים את פני השטח של הבלילה עוגה עם קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ריבהריבה
5
אופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות עד פני השטח קופץ בחזרה כאשר נגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. ואז בעת לבישת כפפות תנור, לדחוף בסיס של פח כלפי מעלה מלמטה לשחרר טארט מצדדים של מחבת. ייתכן שתרצה להשתמש במרית גם כדי להחליק את הטארט מהבסיס על צלחת ההגשה שלך; עם זאת, אם הוא מתחיל להתפרק, הבסיס הכמעט בלתי נראה של מחבת פלאן מאפשר לך להשתמש בו לשירות עם תוצאה מועטה למצגת שלך.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף