קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנצ'סטר טארט

מנצ'סטר טארט
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט שוקולד דובדבן טארט, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי.

הוראות

1
אם אתה עושה בצק מאפה משלך, לאוורר את הקמח על ידי ניפוי זה יחד עם מלח וסוכר לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים חמאה לחתיכות ומשפשפים אותה בקצות האצבעות עד שמגיעים לטקסטורה הדומה לפירורי לחם משובחים. (נסה לשמור על הידיים שלך מגניב).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים מים קרים בהדרגה, ערבוב רק מספיק מים כפי שאתה צריך לעשות את טופס הבצק. יוצרים את הבצק לדיסק (כדי להקל על הטיפול), ומניחים אותו בקערה מכוסה פלסטיק או מגבת לחה נקייה, ומאפשרים לנוח במקרר במשך 30 דקות. כאשר נח, מגלגלים את המאפה החוצה על משטח מקומח קלות עם מערוך, לעובי של כ 1/8 אינץ ' וקו היטב חמאה 9 1/2 אינץ פלאן מחבת עם תחתית נשלפת. חתוך כל מאפה עודף תלוי מעבר לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים קונכייה לתוך המקרר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
קו הבסיס של פגז מאפה צונן עם נייר קלף. ואז למלא עם משקולות מאפה קרמיקה (או שעועית יבשה) ומניחים על מגש אפייה בתנור ואופים חלקית ("לאפות עיוור") במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
שעועית יבשהשעועית יבשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את המשקולות / שעועית, לדקור את בסיס המאפה כדי למנוע מבעבע של הבסיס, ולחזור לתנור במשך 5 דקות נוספות כדי לייבש את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר קונכייה מהתנור ולאפשר להתקרר. כמו כן לאפשר לתנור להתקרר ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים את החלב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס לתוך החלב. שים את הסיר בצד באופן זמני. לנצח את הסוכר והביצים בקערה גדולה עם מקצף חשמלי עד שהוא על פי שלושה נפח הוא עקביות של קצפת רכה. להחזיר את הסיר עם החלב לצינור ולחמם עד חם. לנפות קמח עוגה ואבקת אפייה יחד כמה פעמים לאוורר. מנפים את 1/3 הקמח ואבקת האפייה לתוך קערה של ביצים מוכות וסוכר, ומקפלים יחד. חזור על כל שליש הנותרים של תערובת הקמח, מתקפלים יחד לאחר תוספת של כל שליש. לאחר מכן, מוסיפים את החלב החם והחמאה בבת אחת ומקפלים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
למילוי וציפוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מורחים את הריבה על בסיס קונכיית המאפה המקורר ושופכים את בלילת העוגה על גבי שכבת הריבה. ואז מפזרים את פני השטח של הבלילה עוגה עם קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ריבהריבה
5
אופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות עד פני השטח קופץ בחזרה כאשר נגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. ואז בעת לבישת כפפות תנור, לדחוף בסיס של פח כלפי מעלה מלמטה לשחרר טארט מצדדים של מחבת. ייתכן שתרצה להשתמש במרית גם כדי להחליק את הטארט מהבסיס על צלחת ההגשה שלך; עם זאת, אם הוא מתחיל להתפרק, הבסיס הכמעט בלתי נראה של מחבת פלאן מאפשר לך להשתמש בו לשירות עם תוצאה מועטה למצגת שלך.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)