קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנצ'סטר טארט

מנצ'סטר טארט
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טארט שוקולד דובדבן טארט, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי.

הוראות

1
אם אתה עושה בצק מאפה משלך, לאוורר את הקמח על ידי ניפוי זה יחד עם מלח וסוכר לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים חמאה לחתיכות ומשפשפים אותה בקצות האצבעות עד שמגיעים לטקסטורה הדומה לפירורי לחם משובחים. (נסה לשמור על הידיים שלך מגניב).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מוסיפים מים קרים בהדרגה, ערבוב רק מספיק מים כפי שאתה צריך לעשות את טופס הבצק. יוצרים את הבצק לדיסק (כדי להקל על הטיפול), ומניחים אותו בקערה מכוסה פלסטיק או מגבת לחה נקייה, ומאפשרים לנוח במקרר במשך 30 דקות. כאשר נח, מגלגלים את המאפה החוצה על משטח מקומח קלות עם מערוך, לעובי של כ 1/8 אינץ ' וקו היטב חמאה 9 1/2 אינץ פלאן מחבת עם תחתית נשלפת. חתוך כל מאפה עודף תלוי מעבר לקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים קונכייה לתוך המקרר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
5
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
קו הבסיס של פגז מאפה צונן עם נייר קלף. ואז למלא עם משקולות מאפה קרמיקה (או שעועית יבשה) ומניחים על מגש אפייה בתנור ואופים חלקית ("לאפות עיוור") במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
שעועית יבשהשעועית יבשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את המשקולות / שעועית, לדקור את בסיס המאפה כדי למנוע מבעבע של הבסיס, ולחזור לתנור במשך 5 דקות נוספות כדי לייבש את הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר קונכייה מהתנור ולאפשר להתקרר. כמו כן לאפשר לתנור להתקרר ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים את החלב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2
מוסיפים את החמאה ונותנים לה להתמוסס לתוך החלב. שים את הסיר בצד באופן זמני. לנצח את הסוכר והביצים בקערה גדולה עם מקצף חשמלי עד שהוא על פי שלושה נפח הוא עקביות של קצפת רכה. להחזיר את הסיר עם החלב לצינור ולחמם עד חם. לנפות קמח עוגה ואבקת אפייה יחד כמה פעמים לאוורר. מנפים את 1/3 הקמח ואבקת האפייה לתוך קערה של ביצים מוכות וסוכר, ומקפלים יחד. חזור על כל שליש הנותרים של תערובת הקמח, מתקפלים יחד לאחר תוספת של כל שליש. לאחר מכן, מוסיפים את החלב החם והחמאה בבת אחת ומקפלים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
למילוי וציפוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מורחים את הריבה על בסיס קונכיית המאפה המקורר ושופכים את בלילת העוגה על גבי שכבת הריבה. ואז מפזרים את פני השטח של הבלילה עוגה עם קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ריבהריבה
5
אופים בתנור במשך 20 עד 25 דקות עד פני השטח קופץ בחזרה כאשר נגע וקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. ואז בעת לבישת כפפות תנור, לדחוף בסיס של פח כלפי מעלה מלמטה לשחרר טארט מצדדים של מחבת. ייתכן שתרצה להשתמש במרית גם כדי להחליק את הטארט מהבסיס על צלחת ההגשה שלך; עם זאת, אם הוא מתחיל להתפרק, הבסיס הכמעט בלתי נראה של מחבת פלאן מאפשר לך להשתמש בו לשירות עם תוצאה מועטה למצגת שלך.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי