מעורב פירות ים
מעורב פירות ים הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.97 דולר למנה. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 56 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, פסטה, פילה מחוספס כתום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מעורב פירות ים מאודים, מאכלי ים עם לינגוויני, ו תערובת פירות ים עם רוטב עגבניות-חמאה ופולנטה רכה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מביאים לרתיחה את המים, מיץ הלימון והמלח. מנמיכים את האש; מוסיפים בזהירות פילה ומבשלים, ללא כיסוי, למשך 4 דקות.
מוסיפים שרימפס; מבשלים 3 דקות.
הוסף צדפות; מבשלים 3-4 דקות יותר או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג, השרימפס הופכים ורודים והצדפות יציבות ואטומות. זן, הזמנת 1-1 / 2 כוסות בישול נוזלי.
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, החמין, החרדל והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה שמנת ונוזל שמור. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את תערובת הגבינה ופירות הים; מחממים דרך.