קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטה אל פומודורו

מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטה אל פומודורו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטן אל Pomodoro. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פקורינו, אורגנו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Trippan alla Romana (מעיים מטוגנים עם עגבניות, עשבי תיבול, פרמזן), Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), ו בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האורגנו. במחבת nonstick, לבשל 1 כף של החמאה עד שהוא קצף ושוכך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורגנואורגנו
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
2
יוצקים 1/4 של תערובת הביצה לתוך המחבת ומבשלים עד שהוא התגבש והוא החליק בקלות מהמחבת, על 2 דקות. חזור על הליך זה 3 פעמים עם שאר תערובת חמאה וביצה, הגדרת כל חביתה בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
כאשר החביתה הם מגניבים, לחתוך כל אחד לרצועות עבות 1/4 אינץ'.
4
בסיר בינוני, כבד תחתית, לשלב את רוטב עגבניות ואת chilis ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את רצועות הביצה ומבשלים במשך 10 דקות. למעלה עם פקורינו מגורד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
ביצהביצה
6
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
8
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
טימיןטימין
9
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
מלחמלח