מעיים מטוגנים בשמן עמוק
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, קמח, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מעיים מוקפצים עם משחת שעועית צ'ילי, מעיים מוקפצים עם חרדל כבוש ושעועית שחורה מותססת, ו מקרוני וגבינה מטוגנים בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח עם מלח, פלפל, פלפל קאיין או פפריקה.
לחמם את השמן בווק שלך כדי 375° F. לדלות את מעיים בקמח ולנער את עודף קמח. להחליק את חתיכות מעיים לתוך השמן החם. לא קהל מעיים, עמוק טיגון כמה קטעים בכל פעם. טיגון עמוק עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
העברת חתיכות לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לנקז את עודף שמן.
מגישים עם הבחירה שלך של חומץ לטבילה.