מערבבים שום מטוגן תרד עם זרעי חרדל
אם יש לך יין אורז, שום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: ברוקולי מוקפץ עם זרעי שומשום, עוף מוקפץ עם זרעי שומשום, ו פטריות מלך צדפות מוקפצות עם חרדל כבוש ירוק.
הוראות
מחממים ווק גבוה עד לעישון, ואז מערבלים בשמן.
חום עד מנצנץ, כ -30 שניות, ולאחר מכן להוסיף זרעי חרדל. מערבבים כדי מעיל עם שמן. כאשר זרעים מתחילים פופ, לחץ על מכסה למטה בווק במשך 10 שניות עד פקיעה מתחילה לשקוע.
הסר את המכסה ולהוסיף שום, ערבוב במרץ כדי להפיץ באופן שווה חום ולשמור זרעי חרדל מן הצריבה, עד השום הוא ריחני (כ 30 שניות).
מוסיפים תרד ומערבבים עם מלקחיים למעיל בשמן. מערבבים ומטגנים עד תרד מתחיל לנבול, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים יין אורז ומבשלים במשך דקה אחת יותר כמו צורות רוטב דק.
הסר ווק מחום ולהוסיף חומץ אורז ומלח לפי הטעם.