מערבולות דניות שקדים
מערבולות דניות שקדים עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת שמנת, חלב, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 13 דקות. עם כפית ציון 9%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). נסו מיני מערבולות פטל-שקדים, מערבולות שקדים אפרסק ופטל, ו מערבולות שקדים אפרסק ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, תמצית השקדים והסוכר עד שהם תפוחים. מקפלים מחצית מהשקדים הקצוצים לתערובת גבינת השמנת. מפרידים 1 פחית בצק ומרכיבים ל -4 מלבנים. לחץ בחוזקה על הנקבים כדי לאטום. לחץ או מרדד כל חתיכת בצק ליצירת מלבן בגודל 7 על 4 אינץ', ומורח כל אחד עם כ -2 כפות ממילוי גבינת השמנת עד 1/4 אינץ ' מהקצוות. החל מהקצה הקצר, גלגל כל מלבן בחוזקה לגליל. חזור על הפעולה עם פחית הבצק השנייה והמילוי שנותר.
מניחים על צלחת, מכסים בניילון ומצננים עד ליציבות, כ-30 דקות. מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס בזמן שהלחמניות מצמררות.
מוציאים מהמקרר וחותכים כל גליל ל -4 פרוסות.
מניחים 1/2 אינץ ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים. בקערה קטנה שלבו את החלבון עם 1 כפית מים.
מפזרים את יתרת השקדים הקצוצים.
אופים במשך 18 עד 20 דקות, עד חום בהיר.
בזמן שהמערבולות נאפות, שלבו את מרכיבי הזיגוג בקערה קטנה. מצננים את המערבולות למשך 3 דקות על מדפי תיל המונחים מעל דף נייר שעווה.
מטפטפים את הדובדבן מעל המערבולות החמות.