מערבולות שקדים אפרסק ופטל
מערבולות שקדים אפרסק ופטל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 479 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. לכי לחנות וקחי צימוקים, דבש, נקטר אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פטל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות וניל עם קרם לימון ופטל כקינוח. נסו מערבולות שקדים אפרסק ופטל, גלידת אפרסק עם מערבולות פטל, ו מערבולות מיני פטל-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת עם מגבת גבינה או מגבות נייר להשעות אותו על קערה.
יוצקים את היוגורט לתוך המסננת ולאפשר לו לנקז, בקירור, במשך 3 שעות או לילה.
מניחים את היוגורט המעובה לקערה בינונית ומוסיפים את השקדים (הזמנת 1 כף לקישוט), דבש, וניל וגלידת תפוזים. דק עם צוף אפרסק עד שהוא עקביות רצויה.
מוסיפים את הצימוקים, אפרסק (הזמנת 1 כף לקישוט) ופטל (הזמנת 2 כפות לקישוט).
מקשטים עם שקדים שמורים, אפרסק ופטל.