קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות27
מגזין

מצה שקדים פריכים

מצה שקדים פריכים
מצה שקדים פריכים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 119 גרם של שומן, וסך הכל 3006 קלוריות. אם יש לכם שקדים, מים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו מצות פריכות, שברי שקדים, ו שברי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים מצות farfel במחבת אפייה רדודה גדולה (1/2 עד 1 אינץ ' עמוק) וטוסט, ערבוב רועד מחבת מדי פעם, עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מצותמצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
העברה לקערה, ואז מחבת מגניב קו עם liner bakeware nonstick כגון Silpat או עם רדיד (צד מבריק למטה). אם משתמשים בנייר כסף, מברשת בנייר כסף עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הביאו סוכר, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד 2-2 1/2 ליטר עמוק מעל חום מתון, תוך ערבוב איטי עד שהסוכר מומס. מרתיחים בעדינות, בלי לערבב אבל לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ מתחיל להפוך זהב. ממשיכים להרתיח, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד סירופ הוא קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מחום מחום ומערבבים בזהירות חמאה עם כף עץ (תערובת תעלה ובועה במרץ). כאשר מבעבע מתחיל לשקוע, מיד מערבבים מצה קלוי farfel ושקדים ושופכים במהירות לתוך תבנית אפייה, מתפשטת החלקה עם גב כף לפני מתקשה תערובת.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מצותמצות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
מעבירים תבנית אפייה למדף. אם באמצעות מחבת מרופדת רדיד, מגניב שביר כדי לחמם במחבת, ואז לקלף את רדיד ולהעביר שביר מתלה להתקרר לחלוטין. אם באמצעות אניה nonstick, מגניב שביר לחלוטין במחבת. לשבור שביר עם הידיים שלך לחתיכות בגודל ביס, או להפוך לציפוי: לשבור לחתיכות גדולות עם הידיים שלך, ולאחר מכן לשים שביר בשקית פלסטיק חובה כבדה, שקית חותם, כוח החוצה אוויר עודף, וקל פאונד עם סיכה מתגלגלת לחתיכות קטנות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה