מצה שקדים פריכים
מצה שקדים פריכים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 119 גרם של שומן, וסך הכל 3006 קלוריות. אם יש לכם שקדים, מים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו מצות פריכות, שברי שקדים, ו שברי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מורחים מצות farfel במחבת אפייה רדודה גדולה (1/2 עד 1 אינץ ' עמוק) וטוסט, ערבוב רועד מחבת מדי פעם, עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
העברה לקערה, ואז מחבת מגניב קו עם liner bakeware nonstick כגון Silpat או עם רדיד (צד מבריק למטה). אם משתמשים בנייר כסף, מברשת בנייר כסף עם שמן.
הביאו סוכר, מים ומלח לרתיחה בסיר כבד 2-2 1/2 ליטר עמוק מעל חום מתון, תוך ערבוב איטי עד שהסוכר מומס. מרתיחים בעדינות, בלי לערבב אבל לשטוף את כל גבישי סוכר בצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ מתחיל להפוך זהב. ממשיכים להרתיח, מחבת מתערבלת מדי פעם, עד סירופ הוא קרמל זהב עמוק. מיד להסיר מחום מחום ומערבבים בזהירות חמאה עם כף עץ (תערובת תעלה ובועה במרץ). כאשר מבעבע מתחיל לשקוע, מיד מערבבים מצה קלוי farfel ושקדים ושופכים במהירות לתוך תבנית אפייה, מתפשטת החלקה עם גב כף לפני מתקשה תערובת.
מעבירים תבנית אפייה למדף. אם באמצעות מחבת מרופדת רדיד, מגניב שביר כדי לחמם במחבת, ואז לקלף את רדיד ולהעביר שביר מתלה להתקרר לחלוטין. אם באמצעות אניה nonstick, מגניב שביר לחלוטין במחבת. לשבור שביר עם הידיים שלך לחתיכות בגודל ביס, או להפוך לציפוי: לשבור לחתיכות גדולות עם הידיים שלך, ולאחר מכן לשים שביר בשקית פלסטיק חובה כבדה, שקית חותם, כוח החוצה אוויר עודף, וקל פאונד עם סיכה מתגלגלת לחתיכות קטנות יותר.