מק וגבינה אבוקדו
. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה נהדר. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר רוטב גדול, לבשל פסטה במים מלוחים על פי הוראות החבילה.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב חלב, שום, אגוז מוסקט ואבקת צ ' ילי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום; מבשלים במשך 5 דקות. כאשר הפסטה כמעט מבושלת, מניחים בבלנדר את עלי הפטרוזיליה, 1 1/2 כוסות של אבוקדו חתוך, הגבינה, מיץ ליים וחלב חם עם שיני שום; מערבולת עד חלקה.
מסננים פסטה ולחזור לסיר רוטב.
יוצקים רוטב גבינה על פסטה; לזרוק לשלב.
מוסיפים עירית ו 1/2 כוס הנותרים אבוקדו לקוביות; לזרוק בעדינות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הכי טוב כאשר שירת ביום ההכנה.