קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

מקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת

מקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת
מאקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, אגוזי מקדמיה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוזי מקדמיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עם שוקולד ואגוזי מקדמיה כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת, מקדמיה-עוף מצופה ברוטב מנגו, ו סנאפר אגוז מקדמיה מצופה בחמאת מנגו ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב אגוזי מקדמיה, פירורי לחם, 1 כפית שמן זית, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום. תהליך עד חלקה. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב מנגו, שמנת, ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
דג העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
חום 1 כף שמן זית ושום כתוש במחבת גדולה מעל חום בינוני. צרוב את הבס בשני הצדדים, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
SeabassSeabass
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים דגים לתנור שחומם מראש, וצולים עד שמבושלים דרכו. מכסים את הבס עם קרום מקדמיה, וחוזרים לתנור עד שהקרום חום. למעלה עם רוטב שמנת מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
SeabassSeabass
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)12 כפיות אבקת שום1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן12 כפיות אבקת שום1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן2ציפורןרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1אוראו ממולאים כפוליםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מקדמיה קצוציםאגוזי מקדמיה קצוצים1קלוף מנגו, זרע וחתוך לקוביותקלוף מנגו, זרע וחתוך לקוביות1אוראו ממולאים כפולים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1אוראו ממולאים כפולים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1צביטהבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בס ים טריבס ים טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בס ים טריבס ים טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.