מקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת
מאקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 63 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, אגוזי מקדמיה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוזי מקדמיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה עם שוקולד ואגוזי מקדמיה כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת, מקדמיה-עוף מצופה ברוטב מנגו, ו סנאפר אגוז מקדמיה מצופה בחמאת מנגו ליים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב אגוזי מקדמיה, פירורי לחם, 1 כפית שמן זית, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום. תהליך עד חלקה. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב מנגו, שמנת, ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד מעובה.
דג העונה עם מלח ופלפל שחור.
חום 1 כף שמן זית ושום כתוש במחבת גדולה מעל חום בינוני. צרוב את הבס בשני הצדדים, ולהסיר מהחום.
מעבירים דגים לתנור שחומם מראש, וצולים עד שמבושלים דרכו. מכסים את הבס עם קרום מקדמיה, וחוזרים לתנור עד שהקרום חום. למעלה עם רוטב שמנת מנגו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.