קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

מקלות גבינה סופרסטה

מקלות גבינה סופרסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מקלות גבינה Soppressata. מתאים ל-60 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, חלמון ביצה, גבינת פקורינו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מקלות גבינה Soppressata, חבילות סופרסטה עם רדיקיו וגבינת עיזים, ו מקלות גבינה.

הוראות

1
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם קלף או נייר שעווה. במעבד מזון, לעבוד את soppressata עם פקורינו, חרדל ומים כדי להדביק בסדר.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
פקורינופקורינו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מעבירים את הדבק לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מורחים את הדבק soppressata באופן שווה על החצי התחתון של הבצק, משאיר גבול 1/4 אינץ ' בצדדים. מקפלים את החצי העליון של הבצק מעל כדי לכסות את הדבק ולחץ על הקצוות כדי לאטום. באמצעות מערוך, לחץ קלות על החלק העליון והתחתון יחד. להחליק את בצק עלים על תבנית אפייה מרופדת להתקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
SoppressataSoppressata
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מרדדים את הבצק רזה 1/8 אינץ 'עבה לחתוך לרצועות רחבות 6 אינץ' ארוכות 3. עבודה עם רצועה 1 בכל פעם ושמירה על האחרים בקירור, לקצץ את הבצק למלבן מסודר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מברשת עם לשטוף את הביצה ומפזרים שליש של זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
חותכים את הבצק לרוחב למקלות ברוחב 3/4 אינץ 'ומסדרים אותם 1/2 אינץ' בנפרד על סדיני האפייה מוכנים. מקררים עד שמצוננים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים את מקלות soppressata במשך כ 16 דקות, או עד זהב פריך, הסטת המחבתות באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
הפוך קדימה: מקלות אפויים ניתן לשמור במיכל אטום עד 4 ימים או קפוא עד 2 שבועות. Recrisp המקלות בתנור 350.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
המלצת יין: בובי סטאקי: 1997 הייתה שנת דגל בפיימונטה, איטליה, ופרנצ ' סקו בושיס דולקטו די דוגליאני סור סן מרטינו של האזור פורצת עם פירות-איזון גדול למקלות גבינה מתובלים.מדליין טריפון: תבלין, מלח ושומן חלב--כל הטעמים שמאלפים טאנינים עפיצים--קוראים לאדום גדול כמו נוטולה וינו נובילה די מונטפולצ ' אנו וינה דל פאטורה מטוסקנה ב-1995.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום