Picadillo Empanaditas
Picadillo Empanaditas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 9 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צימוקים, פיצה קרום, פימנטווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה לא כל כך מרהיב. נסו Tunan Empanaditas, פירות ים Empanaditas, ו Empanaditas y pastelitos (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מסננים היטב, ומחזירים בשר למחבת.
מוסיפים בצל, פלפל ושום, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
הסר מן החום, ומערבבים צימוקים הבא 5 מרכיבים (צימוקים דרך מלח).
מחלקים את הבצק פיצה קרום לתוך 18 מנות; לכסות את הבצק, ולתת לנוח 5 דקות. לעצב כל מנה בצק לכדור, לגלגל כל מנה לתוך מעגל 3 אינץ ' על משטח מקומח קלות. כפית 2 כפיות ברמה של תערובת בשר על חצי מכל עיגול בצק. להרטיב את הקצוות של הבצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי בשר, ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מקום empanaditas על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. חולצות מעילים קלות של אמפנדיטות עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.