מקלות דגים עם רוטב מרינרה
מקלות דגים עם רוטב מרינרה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 44 דקות. נסו מקלוני דגים מרינרה, פרמזן מצופה מקלות קישואים אפויים עם רוטב מרינרה, ו מקלות דגים עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 500 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד בנדיבות עם תרסיס שמן צמחי. תניח בצד.
שים את חלב החמאה בקערה גדולה.
מוסיפים את רצועות הדגים, מערבבים למעיל, ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפרמזן, פירורי לחם ומלח.
הסר את הדגים מן החמאה, המאפשר עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה, לדלות בתערובת פירור הלחם כדי מעיל לחלוטין, לחיצה לדבוק. מסדרים את הדג המצופה בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. טפטוף קל עם שמן זית ואופים עד לזהב ופריך, כ -14 דקות. מגניב מעט לארגן על מגש הגשה.
בסיר קטן, מחממים את רוטב המרינרה מעל חום בינוני עד חם.
מגישים את המרינרה לצד מקלות הדגים כרוטב טבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.