מקלות דגים פריכים
מקלות דגים פריכים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פילה בקלה, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו מקלות דגים פריכים, מקלות דגים פריכים, ו מקלות דגים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים, panko, וקמח ב 3 קערות בינוניות רדודות נפרדות.
דג העונה עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, לדלות דגים בקמח, מתנער עודף. מעיל עם ביצה, המאפשר עודף לטפטף בחזרה לקערה. מעיל עם panko, לחיצה לדבוק.
חום 1/2 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה ב 2 קבוצות והוספת 1/4 כוס שמן בין קבוצות, לבשל דגים עד חום זהוב מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד.
מעבירים מקלות דגים לצלחת מרופדת בנייר מגבת; מתבלים במלח.
לעשות קדימה: מקלות דגים ניתן בפירורי לחם 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה, או להקפיא בשקיות פלסטיק resealable עד 3 חודשים. מקלות דגים יכולים להיות מבושלים מ קפוא (זמן הבישול יהיה מעט יותר).
בטח, קטשופ יעשה את העבודה. אבל אלה רטבי טבילה תוצרת בית מהירים, פשוטים הם תוספת מבורכת לשולחן. שניהם יכולים להתבצע יומיים קדימה; כיסוי וצינה.רוטב חמוץ-מיץ
מערבבים 1/2 כוס רגיל 2% יוגורט יווני שומן, 1/4 כוס קטשופ, 2 כפות מיץ מלפפון חמוץ, ו 1 1/2 כפית. חרדל דיז ' ון בקערה קטנה; מתבלים במלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.רוטב שמיר
מערבבים 1 שאלוט קטן קצוץ דק, 1/2 כוס רגיל 2% יוגורט יווני שומן, 3 כפות שמיר טרי קצוץ דק, ו 2 כפות מיץ לימון טרי בקערה קטנה; העונה עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
למנה: 490 קלוריות, 20 גרם שומן, 3 g סיבים
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.