קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

מקלות דגים קוקוס

מקלות דגים קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקלות דגים קוקוס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם ביצים, צ'אטני מנגו, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו מקלות דגים לא מטוגנים, מקלות דגים, ו מקלות דגים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הדגים והחלב בקערה גדולה; בואו להשרות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים את chutney, jalapeno, בצל ירוק, מיץ לימון 2 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
בצל ירוקבצל ירוק
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה רדודה. הכה את הביצים עם 1/4 כוס מים בקערה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את פירורי הלחם, קוקוס, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קוקוסקוקוס
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מסננים את הדגים, ואז מעיל כל חתיכה בקמח המנוסה, לטבול בתערובת הביצה להתגלגל בתערובת פירורי הלחם. הגדר על מדף עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובלקמח מתובל
פירורי לחםפירורי לחם
דגיםדגים
גלולגלול
בשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצובשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצו
ביצהביצה
6
שים את הברוקולי בקערה בטוחה במיקרוגל עם 3 כפות מים, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז, 5 דקות. בינתיים, חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים את מקלות הדגים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ברוקוליברוקולי
מיםמים
דגיםדגים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
מחבתמחבת
קערהקערה
7
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מגישים עם ברוקולי, פרוסות לימון ורוטב צ ' אטני.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
ברוקוליברוקולי
רוטברוטב
9
צילום: כריסטופר טסטאני

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.