תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקלות דגים קוקוס. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם ביצים, צ'אטני מנגו, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו מקלות דגים לא מטוגנים, מקלות דגים, ו מקלות דגים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הדגים והחלב בקערה גדולה; בואו להשרות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים את chutney, jalapeno, בצל ירוק, מיץ לימון 2 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
בצל ירוק
פלפל חלפיניו
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את הקמח, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה רדודה. הכה את הביצים עם 1/4 כוס מים בקערה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את פירורי הלחם, קוקוס, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה רדודה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
קוקוס
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מסננים את הדגים, ואז מעיל כל חתיכה בקמח המנוסה, לטבול בתערובת הביצה להתגלגל בתערובת פירורי הלחם. הגדר על מדף עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
קמח מתובל
פירורי לחם
דגים
גלול
בשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצו
ביצה
6
שים את הברוקולי בקערה בטוחה במיקרוגל עם 3 כפות מים, מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז, 5 דקות. בינתיים, חום 1/2 אינץ ' שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, מטגנים את מקלות הדגים עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.