מקלות דגים תוצרת בית (עם רוטב טרטר חריף)
מקלות דגים תוצרת בית (עם רוטב טרטר חריף) הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. אם יש לכם קמח, פלפל, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו מקלות דגים תוצרת בית עם רוטב טרטר, מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר תוצרת בית, ו מקלות דגים עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
לטגן (הדרך האהובה עליי!): מחממים תנור כדי להתחמם.
מניחים 1 כוס שמן במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' וחום, מעל בינוני גבוה, כדי 177°. (אם אין לך מדחום, לא bigs.
מוסיפים פירור לחם קטן לשמן החם. אם זה רוחש ומתחיל חום, אתה טוב.) באמצעות מלקחיים, בעדינות להוסיף מקלות דגים שמן חם, בישול בכל צד במשך 1-3 דקות, או עד חום זהוב.
להעביר מגבות נייר לניקוז ולאחר מכן במקום בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מסיים את שאר מקלות הדגים.רוטב טרטר חריף 1 / 2 כוס mayonnaise1 / 4 כוס קצוצה דק jalapeo1/2 כפית פטרוזיליה טרייה, chopped1 כפית juice1 לימון כפית Dijon mustard1/2 כפית רוטב ווסטרשייר sace1/2 כפית Sriracha
בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים יחד ולהוסיף עוד Sriracha אם אתה רוצה.מתויג כמו: פילה דגים, מקלות דגים, Jalapeo, רוטב טרטר
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו