קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

מקלות הלחם של פאולה

מקלות הלחם של פאולה
גשו לסופר וקנו אבקת חלב, סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם של פאולה דין, הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין, ו מקלות לחם גביני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מרכיבים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל. לרסס שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מכונת לחםמכונת לחם
מחבתמחבת
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). כאשר מחזור הבצק הושלם, הסר את הבצק למשטח משומן קלות. מחלקים את הבצק ל -18 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מגלגלים כל חתיכה על לוח משומן, ממרכז חתיכה לקצוות החיצוניים כדי ליצור מקלות לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
גלולגלול
4
מניחים מקלות לחם לפחות 1 אינץ ' זה מזה על המחבתות מוכן.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל