מקלות הלחם של פאולה
גשו לסופר וקנו אבקת חלב, סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם של פאולה דין, הסטרוגנוף הטוב ביותר של פאולה-פאולה דין, ו מקלות לחם גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מרכיבים במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל. לרסס שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). כאשר מחזור הבצק הושלם, הסר את הבצק למשטח משומן קלות. מחלקים את הבצק ל -18 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה על לוח משומן, ממרכז חתיכה לקצוות החיצוניים כדי ליצור מקלות לחם.
מניחים מקלות לחם לפחות 1 אינץ ' זה מזה על המחבתות מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, עד הזהב.