מקלות לחם חמאת כמהין פרושוטו
פרושוטו כמהין חמאה מקלות לחם יכול להיות רק ההר ד ' אובר אתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, פרמזן ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקלות לחם פרושוטו, מקלות לחם עטופים בפרושוטו, ו מלון עטוף בפרושוטו ומקלות לחם.
הוראות
מערבבים פטרוזיליה, עירית, מלח ופלפל לבן עם חמאה מרוככת ושמן כמהין, ואז מורחים על צלחת שטוחה. טובלים כל מקל לחם בתערובת חמאה כך ש-3/4 מהמקל מכוסה כדי להחזיק את הפרושוטו במקום.
מגלגלים פנימה פרמזן, ואז עוטפים פרוסת פרושוטו על אורך 3/4 החמאה של כל מקל, ומשאירים קצה מקל יבש לאורחים להגיש את עצמם.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
מקלות לחם עובדים ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%