מקלות לחם קצרצרים אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מקלות לחם קצרצרים אגוזי לוז. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את כל קמח המטרה, אבקת אפייה, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו מקלות חמאה מסוכרים ותבלינים, מקלות עוגיות שוקולד תפוזים, ו עוגיות קוקוס קצרות ומטפטפות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים ב 1/2 כוס אגוזי לוז טחון דק ווניל. הכה בתערובת קמח עד רק בשילוב.
צורה בצק על ידי כף נמלא לתוך בולי עץ באורך 3 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עוגיות עד חום זהוב בהיר בקצוות, כ -20 דקות. מגניב על תבנית אפייה 5 דקות.
העברה ל rack; עוגיות מגניב לחלוטין.
מערבבים שוקולד חלב על גבי דוד כפול מעל מים רותחים בקושי עד מומס וחלק.
מניחים 1/3 כוס אגוזי לוז קצוץ גס בקערה קטנה. לטבול 1 קצה של עוגייה לתוך שוקולד נמס, ולאחר מכן לתוך אגוזי לוז קצוצים גס. חזור לrack. חזור עם עוגיות שנותרו.
בואו לעמוד עד השוקולד מוגדר, על 1 שעה. (עוגיות יכולות להתבצע 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)