המתכון פאי בטטה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1470 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא יוגורט, פקאן, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן שטרויזל (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים תפוחי אדמה בקוביות לתוך סל ספינת קיטור ומניח סל ספינת קיטור לתוך סיר גדול של מים רותחים כי הוא לא קרוב יותר מ 2 סנטימטרים מתחתית הסל. אפשר קיטור במשך 20 דקות או עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז. מחית עם מחית תפוחי אדמה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
מרסק תפוחי אדמה
סיר
3
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בקערה של מערבל לעמוד והכה עם הקובץ המצורף ההנעה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.