קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות14
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקלות לחם תירס

מקלות לחם תירס
המתכון מקלות לחם תירס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-50 דקות. מתכון צמחוני זה משרת 14 . מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה עובד טוב כמו לחם. צאו לחנות ואספו פלפל ג'לפנו, מלח, קמח תירס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מאפינס לחם תירס ולחם תירס טבעוני ללא גלוטן (100% דגנים מלאים), לחם תירס פטל חמאה חומה עם קראמבל לחם תירס, ו סלט לחם תירס טקס-מקס עם לחם תירס חלב חמאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מכניסים שתי תבניות מקל תירס מברזל יצוק 7 מקלות לתנור לחימום של 15 דקות לפחות. ממיסים 4 כפות חמאה במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מקציפה. זורקים פנימה את הג ' לפנו, הבצל הירוק והשום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
קולים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות. מתבלים במעט מלח. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
שלב בקערה גדולה את קמח התירס, הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הקציפו קלות את החלב והביצה בקערה קטנה עד לאיחוד. יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ויוצקים פנימה את תערובת החלב בבת אחת. מערבבים את שתי התערובות יחד רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את תערובת הג ' לפנו לקערה יחד עם כל חמאה שבתבנית.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את גבינת הצ ' דר ומערבבים לאיחוד (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
8
מוציאים את התבניות החמות מהתנור ומברישים עם 2 כפות החמאה המומסת הנותרות. מחלקים את הבלילה בין התבניות, ואז מחזירים לתנור ואופים 10 עד 12 דקות, עד להזהבה קלה וקפיצית למגע.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
צילום: דוד מלוש

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג
דר ' הרמן אורזיגר וורזגרטן קבינט ריזלינג
תערובת אבן החול האדומה ואדמת הצפחה יוצרת את האופי הייחודי של צווידרזיגר וו צוויטרזגרטן. האדמה תפתח את הניחוחות האקזוטיים והחריפים ביין וגם פוטנציאל גדול יותר להזדקנות. הענבים נקצרים ביד בשלות אופטימלית, התירוש מותסס במיכלי נירוסטה וצעיר בבקבוקים על מנת לשמור על חיוניותו ורעננותו. יין זה היה בבקבוק בפברואר 2008.צבע ירוק צהוב בהיר, ניחוח תבלינים ופירות אבן עם כמה תווים של פירות יער אדומים. חיך: הוא בהיר ורענן עם מעט סוכר שנותר. חומציות עדינה עם כמה תווי דבש עדינים וגימור חריף ארוך.