מקלות שום פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקלות שום פריכים. והוא יספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 113 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1490 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, עוף מקלות תיפוף, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מקלות לימונדה קראנצ'י, מתכון מקלות תיפוף פריכים בתנור מטוגן, ו דבש שום עוף מקלות תיפוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 218°. spray מלבני, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול.
מערבבים דגנים, פטרוזיליה ופפריקה.
מערבבים חמאה, חלב, עירית, מלח ואבקת שום. לטבול עוף לתוך תערובת חמאה, ואז מעיל בקלילות ובאופן שווה עם תערובת דגנים.
מקום במחבת. לרסס עוף עם ספריי בישול.
אופים חשפו 35 עד 50 דקות או עד מיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבים נחתכים.